Polis Pakket

Online verzekeren is onze specialiteit. Via Polis Pakket verzekert u eenvoudig uw woning, inboedel of uw auto. Als één van de weinige verzekeraars ziet u direct of wij uw aanvraag accepteren. Dat betekent dat u binnen een aantal minuten weet of woning, inboedel of bijvoorbeeld uw auto verzekerd is, ook in het weekend en de avonduren.

Ontzorgen

Onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar om u met uw verzekeringen te helpen. Onze medewerkers zijn vakkundig getraind en kunnen uw vragen vaak telefonisch direct beantwoorden. Wij combineren het voordeel van online met de service die u bij uw verzekering mag verwachten.

Onderdeel van Anac Verzekeringen & Hypotheken
Deze verzekering is een initiatief van Anac Verzekeringen & Hypotheken. Wij zijn een ware specialist op het gebied van (online) verzekeringen. Anac Verzekeringen & Hypotheken is een 100% dochter van Anac Backoffice, een moderne, innovatieve intermediair en volmachtbedrijf in Eindhoven.

Lees meer over Anac Verzekeringen & Hypotheken in onze dienstenwijzer

Contactgegevens:

  • Bezoekadres: Vaalserbergweg 313 - 5628 CH - Eindhoven
  • Postadres: Postbus 1097 - 5602 BB - Eindhoven
  • Email:
  • Telnr: 040 - 851 37 52
  • Onze klantenservice is momenteel gesloten

Wie is de verzekeraar?

Polis Pakket werkt samen met ASR Verzekeringen. ASR Verzekeringen is onderdeel van ASR Nederland. Ontstaan in 1720 en ondertussen een van de grootste verzekeraars van Nederland. Zij bieden o.a. verzekeringen voor particulieren en staan onder toezicht van De Nederlandse Bank (DNB).

Kamer van Koophandel

KvK

In het online register kun je zoeken op ons KvK-nummer 55500137.Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Kifid

Kifid is het onafhankelijke loket voor het oplossen van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. In het online register kun je zoeken op ons Kifid-nummer 300.001.836.